TRACTARI AUTO

Tractari in Bucuresti si Ilfov

DEBLOCARI AUTO

Deblocari din nisip, noroi, zapada.

TRACTARI UTILAJE

Tractari utilaje pana in 3 tone

TRACTARI AUTO

Oferim unele dintre cele mai competitive preturi din industria de remorcare

Servicii tractari auto rapide, profesionale, 24 de ore 7 zile pe săptămână, 365 zile/an, atat in Bucuresti cat si in judetul Ilfov.
Rapiditatea de care dam dovada in deplasarea pana la dvs, cat si incarcarea si descarcarea in conditii optime ne califica ca fiind cea mai buna solutie! Tarifele percepute de noi sunt corecte, pretul comunicat fiind cel real, fara comisioane ascunse.

DE CE NOI?

Misiunea noastra este aceea de a fi alaturi de dumneavoastra atunci cand treceti printr-o situatia neplacuta cu autovehicolul prin respectarea brandului nostru si prin imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite.

TRACTARI AUTO

Va oferim servicii de tractari aut si remorcare auto in Bucuresti si Ilfov. Detinem autospeciale performante, care ne permit sa va oferim servicii de tractari auto pentru o gama variata de autovehicule!

PRETURI MINIME

Politica societatii noastre este orientata catre client. Datorita acestui lucru, asiguram servicii de tractari auto profesionale la preturi minime.

INTERVENTII RAPIDE

Pe parcursul anilor, ne-am construit reputatia ca lider in domeniul tractarilor auto si asistenti rutiere de urgenta. Oferim aceste servicii cu un singur scop: sa redefinim calitatea serviciilor de tractari auto pentru clientii nostril.

PERSONAL BINE INSTRUIT

Consideram ca cea mai mare investitie a noastra o reprezinta personalul nostru calificat si bine pregatit sa intervina prompt la orice solicitare a dumneavoastra.

EXPERIENTA IN DOMENIU

Compania noastra si-a construit o reputatie solida si de incredere in furnizarea urmatoarelor servicii: Tractari auto Non-Stop Recuperare masini si utilaje Tractari autospecializate si autoutilitare Transport auto, moto si ambarcatiuni

TEHNOLOGIE DE ULTIMA ORA

Rapid si sigur inseamna professionalism in acest domeniu. Este ceea ce credem si de aceea investim in tehnologii si echipamente de actualitate pentru a asigura clientilor nostri cele mai bune experiente cand vine vorba de tractari auto sau interventii de asistenta rutiera.

Intrebari frecvente

Cele mai intalnite intrebari referitoare la tractarile auto.

Oferiti si service auto?

Sigur! Compania noastra ofera si servicii de reparatii auto, astfel incat transportarea vehicului dumneavoastra se va face direct la service-ul nostru.

Se ofera discount-uri ?

Sigur! In functie de tipul de autoturism transportat dar si de distanta, putem oferi discuount-uri de pana la 30%

Masina nu porneste, o puteti repara la fata locului?

Sigur! In functie de gravitatea problemei, compania noastra ofera si asistenta auto.Pentru detalii va rugam accesati pagina “ASISTENTA AUTO"

CONTACT

Completati formularul si veti fi contactat in cel mai scurt timp!


    Call Now ButtonSuna acum!