Car Clinic Tractari

Firma ta de încredere în servicii de remorcare sau asistenta auto

Oriunde esti, 24 de ore din 24, 7 zile din 7 iti oferim cele mai performante si rapide servicii de asistenta rutiera, tractare auto, depanare, remorcare non stop.Indiferent de problemele pe care le intampinati la deplasarea cu autovehiculul Dvs, intervenim cu promtitudine indiferent de vreme, ora sau ziua in care ne solicitati.Venim in ajutorul dumneavoastra, fie ca aveti probleme
de functionare ale autoturismului, fie ca acesta este avariat.

Serviciul nostru de asistenta rutiera asigura tractari auto non stop cu interventie rapida. Detinem doar autospeciale performante care ne permit sa va oferim servicii de transport auto, transport utilaje, tractari si asistenta rutiera pentru o gama variata de autovehicule.

Prin calitatea serviciilor oferite, seriozitate si promtitudinea cu care intervenim, am reusit sa ne impunem in domeniul tractarilor auto din judet dar si la nivel national.

GALERIE FOTO

TRACTARI AUTO BUCURESTI Tractari auto BUCURESTI non-stop ; Transportam masini pe platforma . Tractari auto BUCURESTI pe platforma auto . Transportam utilaje de pala la 7 tone . Tractari Auto BUCURESTI in conditii de siguranta;

De incredere

Toti soferii Car Clinic Tractari sunt specializati in astfel de transporturi, avand minim de 3 ani de experienta, caziere curate, fiind persoane care inspira incredere si professionalism pentru tractari auto.

Fara taxa de pornire

La Car Clinic Tractari NU percepem taxe ascunse, taxa de manipulare, taxe de pornire si nici nu contorizam timpul pentru incarcarea sau descarcarea autoturismului!

24 / 24

Car Clinic Service ofera servicii de tractari auto la cel mai bun pret, indiferent de ora, data, anotimp ori starea carosabilului.

Profesionalism

La Car Clinic Service transportam si pasagerii vehiculului ce necesita tractare, fara alte costuri suplimentare.

Servicii de calitate

La Car Clinic Service suntem constienti ca nu suntem o firma foarte mare, tocmai de aceea la noi primeaza calitatea, seriozitatea si rapiditatea in onorarea comenzilor.

Interventii rapide

Car Clinic Service dispune de autospecializate moderne si o logistica eficienta, cu siguranta asiguram interventii rapide si sigure
Ați rămas blocat în trafic?
0763 799 984
Call Now ButtonSuna acum!