PANA DE CAUCIUC

APELATI: 0763 799 984

ATI RAMAS FARA COMBUSTIBIL

APELATI: 0763 799 984

MASINA NU MAI PORNESTE

APELATI: 0763 799 984

ASISTENTA RUTIERA

Echipa Car Clinic Tractari sta la dispozitia soferilor care intampina dificultati pentru a oferi servicii standard: tractare, recuperare off road, asistenta prin telefon, depozitare sau alte servicii aditionale. Serviciul de asistenta rutiera este disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7.

Nu va faceti griji. Vom trimite o echipa specializata imediat la locul indicat de dumneavoastra pentru a rezolva problema si  pentru a va continua calatoria linistit.

DE CE NOI?

Fie ca ai defectiuni mecanice sau electrice ale automobilului, accident rutier, pneuri taiate, pana dubla, lipsa curent sau baterie slaba, Car Clinic Tractari vine cu solutii in cel mai scurt timp.

SERVICII DE CALITATE

Servicii de calitate ce vin în ajutorul șoferilor în situații delicate.

PRETURI MINIME

Politica societatii noastre este orientata catre client. Datorita acestui lucru, asiguram servicii de asistente rutiere profesionale la cele mai mici preturi.

INTERVENTII RAPIDE

Pe parcursul anilor, ne-am construit reputatia ca lideri serviciilor de asistente rutiere de urgenta.

PERSONAL BINE INSTRUIT

Consideram ca cea mai mare investitie a noastra o reprezinta personalul nostru calificat si bine pregatit sa intervina prompt la orice solicitare a dumneavoastra.

EXPERIENTA CAR CLINIC

Ne impunem sa devenim una din cele mai respectate si de succes companii in domeniile in care activam si un partener de incredere pentru clientii nostrii.

EFICIENTA

Fie ca vorbim de un proiect rezidential, transport de marfa sau de o interventie rutiera de urgenta, eficienta este una din valorile la care Car Clinic Tractari tine si pe care le promoveaza.

Intrebari frecvente

Cele mai intalnite intrebari referitoare la asistentele rutiere

Puteti garanta ca veti remedia problema ?

Echipa Car Clinic Tractari nu poate garanta rezolvarea problemei aparute cu masina dumneavoastra, dar va garantam ca vom face tot posibilul cel putin sa ajungeti la cel mai apropiat service.

Am ramas blocat pe dinafara autoturismului

Cu siguranta echipa Car Clinic Tractari va rezolva problema in cel mai scurt timp.

Masina nu mai porneste din cauza acumulatorului ?

Cu siguranta echipa Car Clinic Tractari va veni echipata cu o baterie noua, ori va ajuta sa puteti porni masina si merge pana la primul magazin de piese auto.

CONTACT

Completati formularul si veti fi contactat in cel mai scurt timp!


    Call Now ButtonSuna acum!